SIGURNOST

BRAĆA MUĆKE d.o.o. koristi napredna tehnološka rješenja i sredstva za prenos i zaštitu prenosa i čuvanja podataka. BRAĆA MUĆKE d.o.o. poduzima sve mjere kako bi zaštitili podatke o korisniku. BRAĆA MUĆKE d.o.o. zahtijeva od korisnika unos ličnih podataka (ime, prezime, adresa, br. telefona, e-mail) u obrazac za registraciju ili u obrazac prilikom zaključivanja kupovine. Pristup podacima o korisnicima stranice www.bth.ba je ograničen. Pristup podacima imaju samo odgovorne osobe zaposlene u BRAĆA MUĆKE d.o.o. koji iste podatke koriste kako bi održali kvalitetne usluge prema kupcima ili korisnicima stranice u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka u BiH.

Prilikom plaćanja bankovnom karticom putem interneta, podaci o vašoj kartici koje unosite smješteni su na zaštićenoj stranici banke, a prenos i pohrana podataka su u zaštićenoj formi korištenjem zaštitnih protokola i sistema.

Podaci o bankovnoj kartici korisnika ili kupca ni u jednom trenutku nisu dostupni BRAĆA MUĆKE d.o.o. i stranici www.bth.ba (o podacima brine se banka, internet bankarstvo banke, PayPal itd.).

Kupac je sam odgovoran za pristupanje stranici i sam će se brinuti za sigurnost korisničkih podataka i lično je odgovoran za povjerljivost pristupne šifre. Kupac snosi punu odgovornost za tačnost podataka koje navodi prilikom naručivanja i plaćanja bankovnom karticom kao i da ima puno pravo i pristup bankovnoj kartici koju navodi prilikom plaćanja.

Svoju online kupovinu na www.bth.ba obavljate sigurno zahvaljujući kriptovanoj formi SSL (TLS) protokola i PKI (public key infrastructure) sistema. Za dodatna pitanja vezana za sigurnost i zaštitu podataka obratite se na e-mail adresu info@bth.ba.

 
IP ADRESA

www.bth.ba koristi IP adrese u svrhu analize i obrade podataka o proizvodima koje korisnici potražuju i kupuju. Također, kako bi smo pratili kretanje posjetilaca naše stranice i sakupili što više podataka u cilju što kvalitetnije usluge korisnicima i posjetiocima www.bth.ba stranice. IP Adresa nije vezana za lične podatke korisnika ili posjetilaca stranice i nije moguće identifikovati osobu uz pomoć IP adrese.

BRAĆA MUĆKE d.o.o. strogo čuva podatke i dostupni su samo određenim zaposlenicima u BRAĆA MUĆKE d.o.o. koji iste podatke koriste kako bi održali kvalitetne usluge prema kupcima ili korisnicima stranice.

 
COOKIES

www.bth.ba koristi tzv. kolačiće ili cookies u cilju poboljšanja usluge krajnjim korisnicima i posjetiocima BRAĆA MUĆKE web trgovine. Kolačići ne sadrže lične podatke određene osobe i ne mogu se dodijeliti korisniku. Uključivanjem kolačića na vašem web pretraživaču ne čini nikakvu štetu vašem računaru i ne sadrži nikakve zlonamjerne aplikacije niti viruse. Svrha kolačića je da skuplja određene informacije i čuva određene tekstualne datoteke na vašem računaru.

Kolačići skupljaju informacije kao što su podaci o broju posjeta određenim sajtovima. www.bth.ba koristi kolačiće u cilju dobivanja određenih informacija, koje koristi kako bi poboljšali usluge korisnicima ili posjetiocima naše stranice. Svi podaci su informativnog karaktera i ni u kakvom slučaju ne ugrožavaju privatnost ili odaju identitet osobe.

 
LINKOVI

www.bth.ba će na svojoj stranici davati linkove za povezivanje na druge internet stranice. Sadržaj na tim internet stranicama je izvan kontrole BRAĆA MUĆKE d.o.o. i BRAĆA MUĆKE d.o.o. nije odgovoran za ono što se prikazuje na tim stranicama, niti je odgovoran za štete koje su nastale prilikom posjećivanja takvih stranica.

Našim posjetiocima savjetujemo da pročitaju izjave o privatnosti, uslove korištenja i zaštite ličnih podataka svake internet stranice koja prikuplja lične podatke. Uslovi korištenja, zaštita ličnih podataka kao i sigurnost na stranici www.bth.ba se odnose samo na datu stranicu i vezane su samo za www.bth.ba.

NEWSLETTER

www.bth.ba će od korisnika tražiti kontakt informacije poput imena i e-mail adrese ukoliko korisnik želi da se prijavi na BRAĆA MUĆKE newsletter.

ZAŠTITA LIČNIH PODATAKA

BRAĆA MUĆKE d.o.o. i www.bth.ba poduzimaju sve mjere kako bi zaštitili podatke o korisniku, kupcu ili posjetiocu stranice. Svi podaci koje korisnik unosi u obrazac za registraciju ili prilikom kupovine (npr. lični podaci, adresa itd.) su zaštićeni i šifrirani. Korištenje podataka je ograničeno i BRAĆA MUĆKE d.o.o. ozbiljno shvata zaštitu ličnih podataka i pridržava se Zakona o zaštiti ličnih podataka u BiH. BRAĆA MUĆKE d.o.o. koristi neke od tih informacija anonimno u skladu s kvalitetnijom uslugom. Informacije koje se prikupljaju koriste se u svrhe statističke analize i strogo se čuvaju. Informacije koje prikupljamo su informacije o tome šta naši posjetioci pretražuju, kupuju, koje stranice posjećuju, broj klikova, broj posjeta i te informacije se koriste u cilju poboljšanja ponude i jednostavnijeg korištenja stranice. Informacije koje se prikupljaju koriste određeni zaposlenici u BRAĆA MUĆKE d.o.o. i koriste ih kako bi obavljali svoj posao i dostupne su samo njima. Svi zaposleni u BRAĆA MUĆKE d.o.o. koji imaju pristup datim informacijama odgovorni su za poštivanje Zakona o zaštiti ličnih podataka u BiH. BRAĆA MUĆKE d.o.o. se obavezuje da te informacije neće koristiti u druge svrhe.

Košarica
Prijava

Nemate račun?

Koristimo kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo na našoj web stranici. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na našu upotrebu kolačića.