GARANCIJA

Roba u ponudi online trgovine BRAĆA MUĆKE d.o.o. (www.bth.ba) posjeduje garanciju za robu koja podliježe toj vrsti zaštite potrošača, a u skladu s zakonskim propisima. Spisak ovlaštenih servisa nalazi se na garantnom listu.

Ukoliko se radi o kvarovima unutar garantnog roka, garanciju ostvaruje svaki kupac proizvoda na www.bth.ba. Garanciju popunjava i ovjerava ovlašteni prodavač i šalje uz fiskalni račun zajedno s proizvodom na kućnu adresu. Garantni rok kupljenog proizvoda počinje danom prodaje proizvoda, te je u svrhu ostvarivanja prava na garanciju potreban uredno popunjen garantni list (sa datumom prodaje, potpisom i pečatom prodavača), originalni fiskalni račun i traje onoliko koliko je naznačeno na garantnom listu.

Garancija je nevažeća ako je proizvod fizički oštećen od strane kupca ili ako se kvar izazove nepridržavanjem uputa za upotrebu datog proizvoda. Također, garancija je nevažeća ako su na proizvodu vršene izmjene od strane neovlaštenog servisa ili lica.

Garancija ne vrijedi ako se proizvod koristio na otvorenom u vlažnom okruženju (isključujući određene proizvode namijenjene za vanjsku upotrebu) ili ako se proizvodi nisu koristili u kućanstvu (osim ako nije navedeno drugačije).

Proizvod šaljite isključivo na adresu ovlaštenog servisa koja je upisana na garantnom listu. U slučaju slanja proizvoda u neovlašteni servis, kupac gubi garanciju kupljenog proizvoda.

Provjeru reklamacije obavlja se u najkraćem roku. Ovlašteni servis u određenom roku za taj uređaj donosi odluku da li će se kupcu dati novi proizvod ili će se izvršiti povrat novca.

Košarica
Prijava

Nemate račun?

Koristimo kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo na našoj web stranici. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na našu upotrebu kolačića.