REGISTRACIJA

Svako fizičko lice iz Bosne i Hercegovine koje želi izvršiti kupovinu na www.bth.ba može se registrirati. Proces registracije je brz i jednostavan. Registraciju možete izvršiti klikom na polje "Registracija" (smješteno u gornjem desnom kutu) ili klikom na sljedeći link: Registracija na www.bth.ba.

Tijekom registracije, unesite svoju e-mail adresu i odaberite šifru koju ćete unijeti dva puta radi provjere. Također, potrebno je pročitati i prihvatiti uvjete i pravila korištenja web shop-a www.bth.ba. Nakon što kliknete na polje "Potvrdi", primit ćete potvrdni e-mail o registraciji. Nakon što potvrdite e-mail, postat ćete registrirani korisnik www.bth.ba.

Svaki registrirani korisnik treba ažurirati svoj korisnički račun ako dođe do promjena.

Vaše osobne podatke kao što su ime, prezime, adresa itd., unosite prilikom prve kupovine na www.bth.ba.

Za svaku sljedeću kupovinu nećete morati ponovno unositi svoje podatke kao i adresu, dovoljno je unijeti svoju e-mail adresu, a ostali podaci će se automatski popuniti.

Prilikom registracije, korisnik potvrđuje da je upoznat i suglasan s uvjetima i pravilima korištenja web shop-a BRAĆA MUĆKE d.o.o. (www.bth.ba) i izjavljuje da su podaci koje je unio prilikom registracije točni i potpuni te da je ovlašteni korisnik bankovne kartice koju koristi za plaćanje proizvoda.

Link za registraciju: https://www.bth.ba/moj-racun/

 
Košarica
Prijava

Nemate račun?

Koristimo kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo na našoj web stranici. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na našu upotrebu kolačića.